Bitcoin-analist ziet ‚perfecte achtergrond‘ voor $100K deze stiercyclus, $1M tegen 2035.

Bitcoin kan binnen enkele weken zijn $20.000 aan hoogtepunten van alle tijden halen, zegt Alex Saunders, terwijl Ether slechts een jaar nodig heeft om zijn eigen record te verslaan.

Bitcoin (BTC) kan $100.000 in vijf jaar en $1 miljoen in 2035 bereiken, heeft Nugget’s News CEO Alex Saunders aan Cointelegraph verteld.

In een interview met Cointelegraph Markets-analist Michaël van de Poppe op 18 november beschreef Saunders de huidige omstandigheden als een „perfecte achtergrond“ voor nieuwe hoogtepunten.

Saunders: $1M Bitcoin prijs in 2035.

„Het gaat ofwel blijven gaan als nu in de komende weken en krijgen tot $ 20.000 zeer snel, of het gaat zijn beetje van een bereik af en toe hopelijk positief in volgend jaar hebben,“ zei hij.

Saunders sprak als BTC/USD kwam van recente hoogtepunten van $18.400 om zich in een brede gang te bewegen, die op $17.700 geconcentreerd is geworden. De winsten zijn snel geweest, met wekelijkse prestaties alleen die tot 15% rendementen leveren.

Vooruitkijkend geloofde Saunders dat zes of zeven cijfers voor Bitcoin op een of andere manier afweken, maar dat een combinatie van geld en adoptie betekende dat er nu „geen uitweg meer was“.

„Ik denk echt dat Bitcoin in de komende vijf jaar 100.000 dollar zal halen, en dan wordt het ongeveer, „Nou, proberen ze het echt af te sluiten, of hoe regelen ze het en verhandelen het?“ zei hij tegen Van de Poppe.

„En als het toegestaan is om gewoon door te gaan met zijn missie en al het geld van over de hele wereld op te nemen en een wereldwijde reservevaluta te worden… Ik denk dat we tot $1 miljoen per munt kunnen komen in de volgende, wat dat ook is, 15 jaar.“

De schattingen lijken wat conservatief in vergelijking met sommige bestaande prijsvoorspellingen, waaronder de populaire stock-to-flow gebaseerde serie, die minstens 100.000 dollar voorspelt voor volgend jaar.

Saunders‘ zorgen over de wettelijkheid in het geval van grote prijsstijgingen weerspiegelen die van de grote investeerder Ray Dalio, wiens opmerkingen over Bitcoin hem deze week aanzienlijke publiciteit opleverden.
Ether’s beurt voor transformatieve aanwinsten?

Wat betreft de grootste altcoin Ether (ETH) is de prognose ondertussen nog beter. Saunders is van mening dat er een grote kans bestaat dat de nieuwe all-time highs voor ETH/USD een jaar verwijderd zijn – of minder.
Bitcoin en Ether YTD prestaties.

Gezien de huidige prestaties, zou dat bijna 200% van de opwaartse beweging van de perstijdniveaus van $470 vereisen.

Ether heeft, net als de meeste altcoins, verzuimd de recente vorderingen van Bitcoin te kopiëren, ondanks de uitrol van het langverwachte Ethereum 2.0 en de bijbehorende routekaart, die het netwerk zal transformeren.

Van de Poppe is het er echter mee eens dat de toekomst voor Ether waarschijnlijk rooskleurig is, waarbij de volgende stierenrennen slechts in een orde van grootte boven de piek van de vorige stoppen.

„Volgende cyclus ATH voor ETH waarschijnlijk tussen $10.000-20.000,“ vertelde hij Twitter volgers op woensdag.