DENNE MAKROFAKTOREN ER GODT FOR Å SENDE BITCOIN OG GULLFLY I TANDEM

  • Bitcoins prisaksjon har ikke vært den mest bullish de siste ukene, mildt sagt.
  • Etter at eiendelen la ut en serie topper i $ 12.000-serien, fulgte en $ 2000-dråpe.

I lav tid tidlig i forrige uke handlet BTC for under $ 10 000 på grunn av enormt salgspress.
Bitcoin har gjennomgått et rally siden det verste av fallet, og handler nå på $ 10.350 i skrivende stund.

Dette er langt fra en fullstendig utvinning, men analytikere er fortsatt optimistiske om den ledende kryptovalutaen og dens altcoins.
En makrohandler, Dan Tapiero fra Gold Bullion Int., Sier at både Bitcoin og gull vil bli styrket over en langsiktig tidsramme på grunn av makrotrender.
En slik trend han nylig nevnte, er kollapsen i kommersiell eiendom, som han tror vil tvinge Federal Reserve til å opprettholde stimulans.

BITCOIN OG GULL KAN BOOSTES AV DENNE MAKROØKONOMISKE TRENDEN

Bitcoin og gull vil dra nytte av de pågående makroøkonomiske trendene indusert av pandemien og lockdowns, postulerte Dan Tapiero nylig. Tapiero er medstifter av 10T Holdings, DTAP Capital, Gold Bullion Int og andre selskaper. Han er en lenge gulloks og begynte nylig å fokusere tiden sin på Bitcoin og digital eiendomsplass.

Kommenterer hvordan Federal Reserve sannsynligvis vil holde rentene lave på grunn av kommersiell eiendomskrise, skrev Tapiero:

“En hel aktivaklasse omdefinerte nesten over natten av covid / # WFH. Total verdi av alle amerikanske # kommersielle eiendommer er $ 16 billioner. Kommer nå inn i største bjørn mkt siden slutten av 80-tallet? 50% prisfall tørker ut $ 8 tril. Stor econ dra / banke på effekter enorme. Prisene forblir 0%, + # GOLD og #BTC. ”

Dette er langt fra første gang Tapiero har uttrykt sin støtte til Bitcoin på grunn av pågående makroøkonomiske trender. Han sa nylig om BTCs potensial for å vokse i denne markedssyklusen:

“Enorm langvarig loggdiagram over #Bitcoin-prosjekter opp 5-10x på denne løpeturen. Bare å bryte opp NÅ. Bør vare noen år ettersom 2,5 års konsolidering er en fantastisk base for katapult. Brudd på gamle høyder vil ha eksplosiv oppfølging. På tide å sitte og være tålmodig. ”

IKKE DEN ENESTE SOM TENKER SÅ

Han er langt fra den eneste oksen på Wall Street.

Mike Novogratz, administrerende direktør i Galaxy Digital og tidligere partner i Goldman Sachs, sa nylig at Federal Reserves likviditetsinjeksjoner er klare til å sende Bitcoin og gull høyere.

Dette har blitt ekko av Raoul Pal, tidligere hedgefondforvalter og tidligere leder for salg av hedgefond i Goldman Sachs. Pal er for tiden administrerende direktør i Real Vision.

Investoren sa en gang at Bitcoin kunne være den beste ytelsen i minst de neste to årene på grunn av dens grunnleggende og tekniske trender.