Risiko for Bulls: Bitcoin Miners begynner å selge aksjer aggressivt

Bitcoins prisaksjon for sent har vært ganske svak, med okser som sliter med å holde den over $ 18.000 som salgstrykk

Hvor kryptotrendene på midten av tiden i stor grad skulle avhenge av den fortsatte reaksjonen på støtten på $ 18.000
Hvis kryptoen ikke klarer å holde seg over dette nivået, kan den vitne om et intensivt salgspress som utløser et trekk ned mot $ 17.000
Det er en viss støtte på rundt $ 17.600 som noen analytikere ser på, men det er fortsatt uklart hvor sterkt dette vil være
En kjedeanalytiker bemerker også at det er en urovekkende trend blant BTC-gruvearbeidere
Han bemerker at salgsmønstre blant gruvearbeidere antyder at disse integrerte aktørene i markedet begynner å laste ned eierandelen

Bitcoin og resten av kryptomarkedet har vært fanget i en intens konsolidering i løpet av de siste 24 timene, som oppstod etter en bearish sammenbrudd.

Dessverre for okser ser det ikke ut til at dette vil resultere i noe breakout, ettersom BTC nå driver ned mot $ 18 000 støttenivå som har holdt seg sterk de siste dagene og ukene.

En analytiker bemerker også at handelsaktiviteten blant gruvearbeidere er baisse, ettersom mange begynner å laste ned eierandelen raskt.
Bitcoin sliter med å få fart når salgspresset øker

I skrivende stund handler Bitcoin ned i underkant av 3% til den nåværende prisen på $ 18.080. Dette markerer en bemerkelsesverdig nedgang fra de nylige høydepunktene i regionen med lavere $ 19.000, som ble satt for bare et par dager siden.

Bruddet under $ 19.000 er det som startet hele trekket lavere i utgangspunktet, og til det er overvunnet, er det en stor sjanse for at alvorlig ulempe er nært forestående.

$ 18 000 er det kortsiktige støttenivået å se på, ettersom et brudd under dette nivået kan føre til at kryptoen ser et trekk ned mot $ 17 600.
Denne trenden på kjeden staver problemer for BTC

En kjedeanalytiker forklarte i en nylig tweet at det er en sterk mulighet for at Bitcoin vil møte ytterligere nedsettende press på kort sikt på grunn av utstrømning fra gruvearbeidere.

Han bemerker at flere store gruvegrupper begynner å laste store mengder kryptovaluta.

“Det er klart at gruvearbeidere selger BTC mye i dag. Jeg er fortsatt lang, men dette er ikke et godt signal på kort sikt. „

Hvorvidt denne trenden vedvarer i dagene fremover, bør gi seriøs innsikt i hvor Bitcoin vil utvikle seg, siden gruvearbeidere kan utløse en sterk nedadgående trend hvis de fortsetter å selge.